Beijing 101 Hair Consultants - Hair Loss Treatment
jquery photo gallery
Pusat penjagaan rambut No. 1 Singapura
Keguguran rambut disebabkan oleh:

1. Kulit kepala / rambut berminyak 2. Kulit kepala / rambut kering 3. Kulit kepala gatal 4. Kelemumur
5. Tekanan 6. Persekitaran 7. Penyakit 8. Faktor lain

1. Kulit kepala / rambut berminyak
2. Kulit kepala / rambut kering
3. Kulit kepala gatal
4. Kelemumur
5. Tekanans
6. Persekitaran
7. Penyakit
8. Faktor lain


Di Beijing 101, semua perunding penjagaan rambut profesional kami dilatih dalam Perubatan Cina Tradisional (TCM). Rangkaian preskripsi produk penjagaan rambut kami dibangunkan daripada herba Cina bergred premium oleh pakar perubatan TCM China yang terkemuka.

Pelanggan boleh datang dengan yakin bahawa keperluan mereka akan dipenuhi dengan ulasan peribadi dan rawatan yang sesuai oleh pasukan perunding kami yang berdedikasi.

Kami berbangga kerana telah membantu pelanggan kami menangani masalah keguguran rambut dengan jayanya di lebih 60 buah negara dalam 3 dekad kebelakangan ini.

Tempah sesi rundingan komplementari dengan kami hari ini dan lihatlah hasilnya sendiri! Rambut sihat bermula dari kulit kepala yang sihat! BEIJING 101 mengamalkan prinsip TCM dengan menggunakan herba Cina bergred premium seperti Dang Gui, Ginseng & He Shou Wu untuk merawat masalah rambut dan kulit kepala. Dengan bantuan pengamal TCM BEIJING 101 yang berkelayakan, anda boleh mengucapkan selamat tinggal kepada masalah anda dan akan mencapai tahap kesihatan rambut dan kulit kepala yang optimum.

Perubatan Cina Tradisional (TCM) mengambil pendekatan holistik dan bersepadu terhadap kesihatan. Ini bermakna tanda-tanda penting tentang kesihatan anda secara keseluruhan, termasuk kesihatan kulit kepala anda, boleh dikesan dengan memeriksa warna dan tekstur rambut anda.Rambut sihat bermula dari kulit kepala yang sihat!
Herba Cina Bergred-Premium

BEIJING 101 mengamalkan prinsip TCM dengan menggunakan herba Cina bergred premium seperti Dang Gui, Ginseng & He Shou Wu untuk merawat masalah rambut dan kulit kepala. Dengan bantuan pengamal TCM BEIJING 101 yang berkelayakan, anda boleh mengucapkan selamat tinggal kepada masalah anda dan akan mencapai tahap kesihatan rambut dan kulit kepala yang optimum.


Herba Cina Bergred-Premium
Cara Herba Semula Jadi BEIJING 101 menggunakan herba Cina bergred premium untuk merawat masalah rambut dan kulit kepala.

Seperti yang dikongsi oleh seorang daripada pengamal TCM Beijing 101 kami, “Aspek rawatan Cina tradisional yang paling signifikan ialah ia menekankan penggunaan kombinasi herba yang diselaraskan, di mana satu daripada herba itu bertindak sebagai bahan utama untuk melancarkan fungsi sesuatu organ". Kecekapan penyelesaian BEIJING 101 terletak kepada bahan yang digunakan, serta cara bahan-bahan itu digabungkan, yang memberikan hasil yang optimum.


Ketahui bagaimana anda boleh berkembang bersama kami di Beijing 101!