Beijing 101 Hair Consultants - Hair Loss Treatment
jquery photo gallery
Selebriti Sing Hom dan Hui Xin bergambar selfie dengan peminat di acara pembukaan besar-besaran Beijing 101

Aktor Taiwan Sing Hom yang mula terkenal melalui filem "Café. Waiting. Love", berada di Singapura Ahad lepas. Beliau dijemput oleh Perunding Rambut Beijing 101 untuk acara pembukaan besar-besaran kedai -barunya di One KM, sebuah pusat membeli-belah baharu di sepanjang Tanjong Katong. Juga dijemput ke acara pembukaan besar-besaran ini ialah selebriti Singapura yang sedang meningkat naik, Hui Xin.

Program pembukaan besar-besaran ini akan bermula pada jam 12 tengah malam dengan pertunjukan tarian singa di pentas utama di pusat membeli-belah atrium. Pengacara telah menjemput Sing Hom dan Hui Xin ke pentas selepas itu, yang diiringi dengan pekikan peminat mereka. Selain daripada berkongsi aktiviti mereka yang akan datang, kedua-duanya juga mengucapkan terima kasih kepada Beijing 101 atas jemputan itu dan peluang untuk bertemu peminat mereka. Dengan Tahun Baru Lunar yang akan tiba tidak lama lagi, Sing Hom dan Hui Xin juga mengambil peluang ini untuk mengucapkan Selamat Tahun kepada semua.

Sejurus selepas itu, kedua-dua selebriti dibawa oleh kumpulan tarian singa ke kedai Beijing 101 di aras 3 dalam pusat membeli-belah itu, untuk majlis memotong reben. Laluan berjalan kaki di luar Beijing 101 dipenuhi dengan para peminat, pengunjung yang membeli-belah dan pemberita daripada pelbagai media yang berkumpul untuk menyaksikan saat yang penting apabila Sing Hom, Hui Xin dan Pengurus Beijing 101 merasmikan pembukaan besar-besaran itu.

Selepas pemotongan reben, Sing Hom dan Hui Xin kembali ke pentas untuk beraksi untuk peminat mereka dan pengunjung yang datang membeli-belah di situ. Terdapat juga sesi menandatangani autograf di atas pentas, di mana dua selebriti yang ramah mesra bersedia untuk menandatangani autograf dan berselfie dengan peminat dalam pelbagai gaya. Mereka muda didekati dan mempunyai personaliti peramah yang memenangi hati ramai orang yang hadir.

Beijing 101 melancarkan “Minggu Kesedaran Kulit Kepala Sihat”

Kulit kepala ialah anggota badan yang sering terabai. Mengikut tinjauan, lebih daripada setengah penduduk kita mempunyai masalah kulit kepala. Masalah yang paling kerap ialah kulit kepala berminyak, kulit kepala gatal, kulit kepala kering, dan berkelemumur; semuanya menyebabkan keguguran rambut. Namun, kebanyakan orang tidak sedar tentang akibat serius yang timbul kerana mengabaikan masalah kulit kepala ini.

Pusat penjagaan rambut terkemuka Singapura, Perunding Rambut Beijing 101, memulakan “Minggu Kesedaran Kulit Kepala Sihat” untuk mendidik orang ramai dan menyedarkan mereka tentang kepentingan kesihatan rambut dan kulit kepala. Selama lebih 40 tahun, Beijing 101 menggunakan herba Cina Premium sahaja untuk menangani masalah rambut. Hasil daripadanya membuktikan keberkesanannya. Ramai orang, termasuk selebriti terkenal, telah mendapat manfaat daripada rawatan Beijing 101. Dalam bulan Oktober 2014, Beijing 101 memecah rekod baru dalam Book of Records Singapura kerana melakukan “Rawatan Kulit Kepala Paling Banyak Di Satu Lokasi”. Ini sememangnya merupakan satu kejayaan cemerlang dalam industri penjagaan rambut.Ketahui bagaimana anda boleh berkembang bersama kami di Beijing 101!