Beijing 101 Hair Consultants - Hair Loss Treatment
jquery photo gallery
Berita
Beijing 101 menganjurkan Minggu Kesedaran Kulit Kepala Sihat yang pertama (29 Sep hingga 5 Okt 14)
Melalui kesempatan ini, Beijing 101 mengajar orang awam dan memperkenalkan kepentingan kesihatan rambut dan kulit kepala yang sering diabaikan.
300 orang telah turut serta dalam cabaran Beijing 101 dan mencipta satu rekod baru.
Pada 4 Oktober, ia telah menghimpunkan lebih daripada 300 orang untuk menerima analisis kulit kepala dan rawatan secara percuma untuk mencipta rekod baru bagi Jumlah Rawatan Kulit Kepala Paling Banyak yang Dilaksanakan. Acara itu telah diadili dan dicatatkan ke dalam Singapore Book of Records.

Pembukaan besar-besaran di Junction 8
Artis Mediacorp Zheng Ge Ping, jurucakap Beijing 101 telah diundang ke cawangan baru kami di Junction 8, #B1-07A pada 5 Okt 15 untuk upacara memotong reben dan persembahan tarian singa.     Cawangan baru dibuka di OneKM
 

Selebriti Sing Hom dan Hui Xin bergambar selfie dengan peminat di acara pembukaan besar-besaran Beijing 101
Aktor Taiwan Sing Hom yang mula terkenal melalui filem "Café. Waiting. Love", berada di Singapura Ahad lepas. Beliau dijemput oleh Perunding Rambut Beijing 101 untuk acara pembukaan besar-besaran kedai -barunya di One KM, sebuah pusat membeli-belah baharu di sepanjang Tanjong Katong. Juga dijemput ke acara pembukaan besar-besaran ini ialah selebriti Singapura yang sedang meningkat naik, Hui Xin. Mengetahui lebih lanjut

Beijing 101 menyumbangkan kembali kepada masyarakat melalui program Prihatin & Perkongsian
23 Januari 2015 merupakan hari yang sangat bermakna bagi pekerja pusat rawatan rambut yang terkenal, Perunding Rambut Beijing 101, dan beberapa orang selebriti luar negara dan tempatan apabila mereka melawat orang-orang tua dan golongan miskin di Sudut Penduduk Commonwealth Yang Tertutup. Usaha amal ini, yang dinamakan Prihatin & Kongsi, dimulakan oleh Beijing 101 sebagai sebahagian dari program CSR (tanggungjawab sosial korporat) untuk menyumbang kembali kepada masyarakat. Selebriti termasuk Sing Hom dari Taiwan yang mula terkenal melalui filem "Café. Waiting. Love”, dan artis tempatan Huixin, Li Qin Yu, Han Xing, Terry Wong dan Lin Si Tong dari Popstar Media. Mengetahui lebih lanjutKetahui bagaimana anda boleh berkembang bersama kami di Beijing 101!